Westfriesland

Subsidie renovatie gevels en voorterreinen van bedrijfspanden

WESTFRIESLAND – De provincie Noord-Holland ondersteund via het regionale beeldkwaliteitfonds bedrijfsterreinen en bedrijfspanden te verbeteren of te renoveren. Het aanvragen voor een stimuleringsbijdrage beeldkwaliteit kan oplopen tot €15.000. Het aanvragen is nog mogelijk to 30 september 2016.

De regio’s Westfriesland en de Kop van Noord-Holland hebben met behulp van een financiële bijdrage van de Provincie Noord-Holland regionale beeldkwaliteitfondsen opgericht. Met deze fondsen kunnen de gevels en voorterreinen van bedrijfspanden gerenoveerd worden. Bent u als ondernemer van plan om uw bedrijfspand of terrein op te knappen? Wellicht heeft u misschien recht hebt op een subsidie. Onderstaande bedrijventerreinen doen mee:

  • Medemblik: Bedrijvenpark WFO, Westerspoor/Spoorstraat/Overspoor Oost
  • Hoorn: Gildenweg, Oude Veiling en Hoorn ’80
  • Stede Broec: CNB locatie, Centrale Zone
  • Enkhuizen: Krabbersplaat
  • Opmeer: De Veken
  • Den Helder: De Schooten/Divmag, Westoever, Haven Den Helder
  • Hollands Kroon: Industrieweg Middenmeer, Haven Den Oever
  • Texel: Oudeschild

Sinds juni 2016 is ook voor de bedrijventerreinen Zandhorst I en II in Heerhugowaard subsidie beschikbaar. De aanvraagprocedure hiervoor loopt rechtstreeks via Heerhugowaard.

Aanvragen

Wilt u in aanmerking komen voor stimuleringsbijdrage bij de renovatie van uw gevel of voorterrein? Maar ziet u op tegen het invullen van het aanvraagformulier? Neem dan zeker contact op met Parkmanagement Hoorn. Zij kunnen de gehele aanvraagprocedure begeleiden en zo het papierwerk voor u tot een minimum beperken. Zo kunt u zich volledig richten op het ontwerp van uw nieuwe, duurzame gevel en/of voorterrein! Ook uw gemeente of de ondernemers- of parkmanagementvereniging op uw bedrijventerrein kan met u meedenken over uw plannen. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via het e-mailadres info@parkmanagementhoorn.nl of telefonisch 0229-210 706.

Subsidie renovatie gevels en voorterreinen van bedrijfspanden
To Top