Westfriesland

Terugblik met Westfriese genomineerden op OVNH 2016

HAARLEM – Woensdag 25 mei werden in Haarlem voor de tiende keer de ondernemersprijzen van Noord Holland uitgereikt.  In een tot de laatste plaats gevuld theater De Philharmonie in Haarlem werden respectievelijk GP Groot (Grootbedrijf), Zuiver (MKB Midden) en Klaas Bart Hovenier (MKB Klein) gekroond tot Beste Ondernemingen van Noord-Holland. De publieksprijs belandde dit jaar wederom in de Beemster en ging naar Gebr. Van ’t Hek.

Westfriesland

Vier bedrijven uit Westfriesland waren genomineerd in de drie categoriën van de ondernemersverkiezing. De genomineerden Westfriese bedrijven bij MKB klein was PakDeZon uit Opmeer. In de MKB categorie Midden waren dat Hydro West uit Zwaag en Seed processing uit Enkhuizen. De Eekhoorn Dutch Furniture was het nog het dichtst bij de prijs. Zij waren toe getreden tot de laatste drie in MKB Groot en mochten op het podium de vragen van presentator Rens de Jong beantwoorden. Hierop baseert de jury een deel van haar eind oordeel.

Terugblik

Zaterdag 28 mei blikten drie ondernemers, Ernst Bolhuis van Seed Processing Enkhuizen, Winfred Wester van Hydro West en Jos de Smit van De Eekhoorn terug op het ondernemersgala. Hoe hebben zij allen de avond beleefd, wat heeft de nominatie gebracht en welke reacties heeft men ontvangen naar aanleiding van de nominaties?

Video

NH Onderneemt was de gehele dag aanwezig en maakte een videoreportage van de gehele avond. Daarin ook alle genomineerden met een clip.

To Top