Westfriesland

Terugblik Ondernemersgala: Foto’s, video’s en interviews

Foto: Alex Gitzels

HOORN – Vorige week donderdag 11 februari werd de 25e Westfriese Ondernemersgala gehouden in Schouwburg het Park. En vernieuwend programma met Alexander Klöpping als spreker, blijde winnaars, host Ronnie Overgoor en een muzikale afsluiting door Ruth Jacott. Nu exact een week later, tijd voor een terugblik met beelden (foto’s en video’s) als ook interviews met alle winnaars.

Foto’s

Er zijn veel foto’s gemaakt voor en tijdens het gala. De organisatie heeft foto’s online staan van zowel het galadiner (81 foto’s) als van het ondernemersgala met after party (295 foto’s). Ook onze eigen redactie heeft een groot aantal foto’s gemaakt. Deze zijn te zien via de facebookpagina van Westfrieslandinbedrijf

Interviews

Na afloop sprak de redactie van Westfriesland in bedrijf met alle winnaars. Hieronder de interviews met echtpaar Beers de eigenaar en oprichters van tuincentrum de Boet. “Het was echt heel spannend. Beetje kriebels.” Speciaal voor dit gala heeft Jan Beers zijn bezoek aan een inkoopbeurs verkort met een dag. “Nu morgen om 04.00 uur vliegen.”

Gerard de Smit van De Eekhoorn, was na afloop vrij zelfverzekerd over de win kansen van de Westfriesland Meer Prijs voor het bedrijf. “We hadden het gehoopt, maar het moet er nog uitkomen. Maar we zijn terecht de winnaar. Het is uniek wat wij doen in Westfriesland. Als er één bedrijf het verschil maakt in Westfriesland dan zijn wij dat denk ik.”

Ook Dennis Vroegindeweij was redelijk overtuigd dat zijn bedrijf Devi Comfort de WBG Runner Up prijs zou winnen. “Lastig inschatten met de andere bedrijven in de categorie. Maar ik had zelf wel een beetje het idee dat wij een grote kans maakten.”

Video’s

Hieronder de video’s gemaakt door Westfriesland in Bedrijf en NH Onderneemt.

Terugblik Ondernemersgala: Foto’s, video’s en interviews

To Top