Radio

Uitzending 12 november 2016: Sportschool uit de brand, Soci Com en starter Joery Valk

In aflevering 215 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Woensdag 28 september 2016 was een zwarte bladzijde voor sportschool ondernemer Ed Mantz. Door de brand bij het meubelbedrijf van zijn buurman raakte ook hij zijn pand kwijt. Na veel regelen kon hij begin november weer open in een nieuw pand. Een inkijkje met de ondernemer over in de brand en uit de brand.

Soci-com uit Enkhuizen is genomineerd voor de publieksprijs van NHN Business Awards. Met mede eigenaar Niels Deen over de verkiezing en het bedrijf.

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week met daarin een reactie van de Westfriese Bedrijvengroep over de problemen bij de N23 Westfrisiaweg . Daarna gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Robert-Jan Knook. Zijn kijk op het ondernemen.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week Joery Valk. Hij heeft recent het bedrijf Valk Service en Onderhoud overgenomen. Hoe bevalt het ondernemen hem?

Uitzending 12 november 2016: Sportschool uit de brand, Soci Com en starter Joery Valk

To Top