Radio

Uitzending 13 februari 2016: Uitgebreide terugblik op Ondernemersgala

In aflevering 186 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Hoe kan het ook anders twee dagen na het 25e Westfries Ondernemersgala, dat wij deze uitzending vooral terugblikken op het zilveren ondernemersgala van afgelopen donderdag.

Na een korte compilatie aandacht voor de winnaars van deze avond. Interviews met Anneke en Jan Beers van Tuincentrum De Boet in Hoogwoud. Jan had speciaal voor het gala zijn bezoek aan een belangrijke inkoopbeurs in Duitsland met een dag verlaat.

DeVi Comfort uit Hensbroek is een bedrijf die werkt met nieuwe producten en deze in het klein test en produceert. Een gesprek met eigenaar Dennis Vroegindeweij over het bedrijf dat nog net geen 10 jaar bestaat.

In het westfriesondernemers nieuwsweekoverzicht aandacht voor het ondernemersnieuws van de afgelopen week. Dit wordt gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week Dolf Kloosterziel over trots en nominaties.

De Westfriesland Méér prijs ging naar De Eekhoorn uit Zwaagdijk. Het bedrijf maakt bouwpakket meubels voor oa Karwei en Wehkamp.  Een gesprek met Gerard de Smit, een van de broers van het familiebedrijf.

Tot slot nog een terugblik met de organisatie. Hoe kijken zij terug op de nieuwe opzet van het programma? Hebben zij de laat nu erg hoog gelegd voor de volgende editie?


To Top