Radio

Uitzending 19 november 2016: ARC Utrecht, WF Ondernemersgala en starter Elton Herenmode

In aflevering 216 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Cas Bosland is mede organisator van een tweedaags spektakel dat is uitgegroeid tot ’s werelds grootste cult evenement op dit gebied en onmisbaar voor muziek verzamelaars. Deze Mega Platen en CD Beurs vond vorig weekend plaats in de RAI Amsterdam. Een inkijkje in de wereld van verzamel beurzen met wereldwijde allure van een bedrijf uit Hoorn.

Donderdagmiddag werd bij Rabobank West-Friesland het nieuwe programma van het Westfries Ondernemersgala gepresenteerd aan sponsors en de pers. De vernieuwde opzet sinds de vorige editie blijft. Een gesprek met voorzitter Marinus Zoutendijk over het nieuwe programma.

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week met daarin aandacht voor de aantallen ZZP-ers en het uitstel van de wet DBA . Daarna gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland. Haar kijk op het ondernemen in deze tijd van Sinterklaas.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week Elton Bos. Na jaren van werkzaam zijn in diverse herenmode zaken startte hij vorig jaar zijn eigen winkel. Elton Herenmode in Hoorn.

Uitzending 19 november 2016: ARC Utrecht, WF Ondernemersgala en starter Elton Herenmode

To Top