Radio

Uitzending 20 februari 2016: Big data met Cees Franke (zMerce) en Energiecoöperaties

Luister zaterdag 20 februari 2016 naar aflevering 187 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Wat is Big Data en belangrijker wat kun je er als ondernemer mee? In de uitzending een gesprek met Cees Franke eigenaar van zMerce die met Mi8 een tool heeft gemaakt die orde schept in de chaos van Big Data. Waarom worden marketeers hier blij van? Franke legt het begrijpelijk uit.

In het westfriesondernemers nieuwsweekoverzicht aandacht voor het ondernemersnieuws van de afgelopen week. Met daarin aandacht voor de tulpenvakdagen bij de Proeftuin in Zwaagdijk. Hoe belangrijk is deze regio voor tulpen? Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week over de Westfriese Uitdaging.

Tot slot een gesprek met Adri Beerepoot van het verpakkingsbedrijf Interpack Westfriesland uit Andijk. Hij heeft zijn idee voor een zonnecentrale op het dak van zijn bedrijf recent gerealiseerd via een energiecoöperatie. Inwoners uit Andijk en Wervershoof wekken gezamenlijk energie op waarvoor hij zijn dak ter beschikking heeft gesteld. Hoe werkt dat en wat zijn de voor- en nadelen voor ondernemers?

Uitzending 20 februari 2016: Big data met Cees Franke (zMerce) en Energiecoöperaties
To Top