Radio

Uitzending 26 november 2016: WBG 2.0, meldpunt N23 en Starter Appel4art

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

In aflevering 217 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Woensdagavond werd tijdens de algemene ledenvergadering van de Westfriese Bedrijvengroep zowel Hans Huibers als voorzitter en Bashar al Badri als manager officieel benoemd. Een gesprek met beide heren over hun achtergrond en de plannen voor de Westfriese ondernemers.

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week met daarin aandacht voor meldpunt N23 . Daarna gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Michiel Beemster, actief met Fletcha Eventures. Zijn kijk op het ondernemen.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week Annemieke Appelman. Zij startte onlangs haar bedrijf Appel4art in decoratie, vormgeving en interieurstyling. Hoe bevalt het ondernemen haar.

Uitzending 26 november 2016: WBG 2.0, meldpunt N23 en Starter Appel4art

To Top