Radio

Uitzending 27 februari 2017: Devi Comfort, Grote Kerk en leegstand Grote Noord

Luister zaterdag tussen 17.00-18.00 uur naar Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn. Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda te beluisteren via 105.8 FM en overal via de live stream www.rtvhoorn.nl. Maandagavond staan alle interviews ook als losse items op deze pagina.

Hij was een van drie genomineerden van de WBG Runner Up prijs en ging uiteindelijk met de prijs er vandoor. Dennis Vroegindeweij, eigenaar van Devi Comfort uit Hensbroek vertelt over het bedrijf dat alweer negen jaar bestaat. Innovatie uit de polder.

In het westfriesondernemers nieuwsweekoverzicht aandacht voor het ondernemersnieuws van de afgelopen week. Daarin een interview met Michiel Beemster over het succes van de foodmarket De Grote Kerk, zij gaan in ieder geval door tot eind mei. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week over niet ouder worden. Een column van Michiel Beemster van Fletcha Eventures.

Om te weten over de leegstand in de winkelstraten hoef je niet meer in de winkelstraat zelf te lopen. Nieuws berichten over faillissementen en sluitingen volgen elkaar op. Wat kan de winkeliersvereniging voor de Hoornse binnenstad, OSH,  hieraan doen? Welke oplossing zien zij? Wie is de schuldige, de thuis shoppende klant of de vastgoedwereld met de hoge huren? Jan Haring praat ons bij.

Uitzending 27 februari 2017: Devi Comfort, Grote Kerk en leegstand Grote Noord

To Top