Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media
Radio

Uitzending 29 oktober 2016: Simon Loos #100chauffeurs en BDO over Familiebedrijven

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

In aflevering 213 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Op 10 oktober lanceerde transportbedrijf Simon Loos uit Wognum een ambitieuze campagne. In honderd dagen honderd nieuwe chauffeurs. HR manager Eric Stam vertelt over waarom deze de campagne noodzakelijk is, hoe deze eruit ziet en hoe de eerste reacties zijn.

Donderdag organiseerden Ondernemend Westfriesland ‘Zo vader zo zoon’. Een informatieve talkshow setting met de vaders en zonen van Van der Valk, Van der Laan en Stumpel. Met BDO adviseur Ruud Loos blikken wij uitgebreid terug op deze middag en kijken ook dieper in de organisatie van familiebedrijven. Is het alles koek en ei?

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarna gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Chris Wobben, presentator en leraar.

We sluiten het programma zoals altijd af met de Starter van de Week. Deze week Mascha Lapien van Lapien Organizing

Uitzending 29 oktober 2016: Simon Loos #100chauffeurs en BDO over Familiebedrijven

To Top