Radio

Uitzending 3 december 2016: Sinterklaas inkopen en Nationale Scheidingshulp

In aflevering 218 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Hoe kan het ook anders in deze periode. Veel aandacht voor Sinterklaas, sinterklaas inkopen en de winkeliers die hiervan willen profiteren. Interviews over een spellenwinkel, parfumerie en een snoepwinkel. Ook de vraag aan het winkelend publiek hoe de Sinterklaas gevierd wordt en of internetshoppen en de Kerstman het wint.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Otto Wijnen. Over doelstelling, groots denken en schoenen opeten.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week de Nationale Scheidingshulp uit Zwaag. Is het booming business en wat voor diensten levert men zoal. Straks meer hierover.

Uitzending 3 december 2016: Sinterklaas inkopen en Nationale Scheidingshulp

To Top