Radio

Uitzending 5 november 2016: Ondernemersgame #Jong17 en Baas Groenmachines

In aflevering 214 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Vorige week is scholieren ondernemersgame jong17 gelanceerd. Een samenwerking met Rabobank West-Friesland en Prodico. Groepen scholieren strijden tegen elkaar met ondernemersplannen en promotiecampagnes voor stichtingen. Waarom is het ondernemend onderwijs zo belangrijk. Een gesprek met Sylvia Bakker, oud onderwijzeres en nu onderwijscoach en Ruben van Haarlem van de bank. Met hem spreken wij ook kort over de starters in deze regio na aanleiding van de landelijke startersdag. info

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week met daarin een interview met Sebastiaan Vriend over de opening van het nieuwe makelaarskantoor van Piet Swart in Medemblik. Daarna gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Otto Wijnen. Zijn kijk op het ondernemers zijn.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week Frank Baas van Baas Groenmachines. Hij heeft het bedrijf recent van zijn oom overgenomen. Hoe bevalt het ondernemen hem?

Uitzending 5 november 2016: Ondernemersgame #Jong17 en Baas Groenmachines

To Top