Radio

Uitzending 6 februari 2016: EP:Beerepoot en Schutz Fashion Group

Luister zaterdag 6 februari van 17.00 tot 18.00 uur naar Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn. (105.8 FM en ww.rtvhoorn.nl) In aflevering 185 van het ondernemersprogramma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda:

We beginnen de uitzending met een kans en een bedreiging. De horeca ziet een bedreiging en de retail ziet vooral kansen; aanpassing drank- en horecawet zodat winkels ook champagne mogen schenken bij een aanschaf trouwpak. Vorige week sprak ik hierover met de Hoornse wethouder Ben Tap. Hoorn gaat meedoen in een project om een mengvorm van horeca en detailhandel toe te staan.

Vandaag twee gesprekken met twee genomineerden van de Van der Valk Retailprijs van het Westfries Ondernemersgala. Te beginnen met een uitgebreid gesprek met Erik Meijer directeur van electronicaketen EP:Beerepoot. Over het ontstaan van het bedrijf, de overname door enkele personeelsleden in 2011 en de groei kansen naar de toekomst. Natuurlijk ook over de nominatie, waarom gaan zij winnen?

In het westfriesondernemers nieuwsweekoverzicht aandacht voor het ondernemersnieuws van de afgelopen week. Dit wordt gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week Otto Wijnen ondernemer als spreker en coach. Zijn blik op het ondernemerschap.

Tot slot nog een kanshebber op de Van der Valk Retailprijs. Marie-France Schutz namens de Schutz Fashion Group. Hoe zorgen zij dat klanten hun winkel blijven bezoeken?

Uitzending 6 februari 2016: EP:Beerepoot en Schutz Fashion Group
To Top