Radio

Uitzending 9 januari 2016: Grote Kerk, leegstand Hoorn en Duurzaam Medemblik

Foto: Alex Gitzels

Luister zaterdag 9 januari 2016 naar aflevering 181 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

We beginnen deze uitzending over de economische kansen voor Enkhuizen. Hiervoor is een actieplan opgesteld door diverse partijen betrokken bij de stad Enkhuizen. Hierover spreek ik nu met Theo Maris, hij is voorzitter van de stichting Stadsmanagement Enkhuizen.

Vrijdagmiddag was de opening van De Grote Kerk en het eerste evenement Winter in Hoorn, met een winterfoodmarket en wintershoppen. Een uitgebreid gesprek met wethouder Ben Tap van de gemeente Hoorn, die de officiële opening mocht verrichten. Over de herbestemming van de Grote Kerk, maar ook over de gevolgen van de leegstand door de faillissementen van enkele retailketens. Maakt de wethouder zich zorgen? U hoort dat aan het einde van de uitzending.

In het westfriesondernemers nieuwsweekoverzicht aandacht voor het ondernemersnieuws van de afgelopen week met daarin aandacht voor de uitreiking van de Award Duurzaam Ondernemen Medemblik van afgelopen woensdag.

In de agenda een activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland met de laatste nieuwjaarsborrels en nieuwe netwerk bijeenkomsten.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Dolf Kloosterziel van MKB Nederland. Hoe trots zijn ondernemers en waarom moeten zij hun ondernemersverhaal wel gaan vertellen?

Uitzending 9 januari 2016: Grote Kerk, leegstand Hoorn en Duurzaam Medemblik

To Top