Radio

Uitzending van 1 oktober 2016: Hydro West, Duurzaam LTO en Starter Janneke Suurendonk

In aflevering 209 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Hydro West is bedrijf uit Zwaag gespecialiseerd in Hydrauliek. Tijdens de laatste ondernemersverkiezing waren zij genomineerd voor beste onderneming van NH. Tijd voor een gesprek met directeur Winfred Wester over techniek en de ambitie van het bedrijf.

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarin een interview met LTO Noord over hoe duurzaam de agrarische sector is. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Otto Wijnen hij praat ons bij over microfoontechniek.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week is dat Janneke Suurendonk onlangs de start als makelaar onder de Remax vlag. Hoe bevalt het ondernemer haar en hoe hoe staat het ervoor met de huizen markt.

Uitzending van 1 oktober 2016: Hydro West, Duurzaam LTO en Starter Janneke Suurendonk

To Top