Radio

Uitzending van 12 maart 2016: No Worries Barcelona en starters PenM Kaasmakerij

Foto: facebook/ NoWorriesBarcelona/

Zaterdag tussen 17.00-18.00 in aflevering 190 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Vandaag in de uitzending over Barcelona, Brand en Kaas

Paul van der Molen uit Zwaag zwerft na zijn studies over de gehele wereld en beland in Barcelona. Eerst als vakantieganger, later als ondernemer met No Worries Barcelona. Niet altijd even makkelijk want had hij eindelijk het Spaans redelijk onder de knie vergadert hij met ondernemers in het Catalaans. Een uitgebreid gesprek over ondernemen in Spanje, kansen zien en doen.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week. Daarin ook een gesprek met Arie Schouten over de schade voor agrarische ondernemers na de brand in Nibbixwoud van donderdag. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Dolf Kloosterziel, werkzaam bij MKB Nederland.

Tot slot een gesprek met Starters van de Week; Patrick Schilder en Mathijs Kooi van PenM Kaasmakerij uit Hoogwoud. Deze beide heren maken vele kazen waaronder de Westfrieschlander. Hoe bevalt het ondernemen hen, wat zijn de ambities en hoe gaan zij die bereiken?


Uitzending van 12 maart 2016: No Worries Barcelona en starters PenM Kaasmakerij

To Top