Radio

Uitzending van 16 april 2016: De Eekhoorn, leerling ondernemers, einde VAR en Peeters Bedrijfswagens

Foto Westfries Ondernemersgala / Marcel Rob

In aflevering 194 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Live te beluisteren elke zaterdag tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

Tijdens het Westfries Ondernemersgala in februari werd De Eekhoorn Dutch Furniture bekroond als winnaar van de Westfriesland Méér Prijs. Een gesprek met de broers Jos en Gerard de Smit over het bedrijf en hoe zij vanuit Zwaagdijk-Oost heel Nederland voorzien van stijlvolle meubels via Karwei, Formido, Hema,  VTWonen en het eigen Basic Label.

Donderdag was de finale van de scholierenwedstrijd Ondernemend Westfriesland. Leerlingen van het Horizon College, OSG Hoorn, RSG-Enkhuizen, D’Ampte en het Martinuscollege zijn elk een mini onderneming gestart en de beste daarvan werden die middag in het zonnetje gezet. Straks een reportage.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week met daarin een kort verslag van de VAR seminar van dinsdag.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week een column van Dolf Kloosterziel van MKB Nederland. Hij zet enkele kanttekeningen bij de deze week afgesloten regionale detailhandelsvisie.

Tot slot weer aandacht voor de Starter van de Week. Deze week Marco Peeters sinds een half jaar actief met Peeters Bedrijfswagens op De Dolfijn in Enkhuizen. Zijn de eerste maanden naar verwachting verlopen?

Uitzending van 16 april 2016: De Eekhoorn, leerling ondernemers, einde VAR en Peeters Bedrijfswagens

To Top