Radio

Uitzending van 18 juni 2016: Jong Ondernemen, Horizon College en Multicopy Enkhuizen

Aflevering 203 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

De jeugd heeft de toekomst, waar hoe leren zij de basisvaardigheden van het ondernemen? Hoe belangrijk is dat om ondernemen al jong te leren en kun je ondernemen wel leren? Een gesprek met Jan Ferwerda, coördinator Ondernemerschap bij het Horizon College en Denise Dehue, Regiomanager Noord-Holland/Midden Nederland van stichting Jong Ondernemen.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze de column van een nieuwe columnist Marjolijn Dölle van Werksaam Westfriesland. Over ondernemen, met een maatschappelijk randje.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week Daniel Steltenpool van Multicopy Enkhuizen. Klik hier voor een uitgebreid artikel over de Starter van de Week inclusief video van het interview.

Uitzending van 18 juni 2016: Jong Ondernemen, Horizon College en Multicopy Enkhuizen

To Top