Radio

Uitzending van 2 april 2016: Mengvorm winkelen, Verdonk Broccoli en De Bakker van Hoorn

Jantien Pronk van Bakker van, Stater van de Week

In aflevering 193 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Live te beluisteren via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

In deze uitzending veel aandacht voor de pilot mengvormen in Hoorn. Horeca mag meer verkopen naast het standaard assortiment en winkels mogen meer schenken dan alleen een watertje. Gesprekken met de ondernemers over hun verwachtingen; Raymond Groot van Groot schoenmode en Zwaan Klerk van Eetcafé ’t Schippershuis.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week met daarin een gesprek met Sabine van den Berg over deelname Maatschap Verdonk aan verkiezing Agrarisch Ondernemer 2016.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week een column van Otto Wijnen. Hij vraagt zich daarin af of ondernemen een keuze is en erfelijk bepaald.

Tot slot weer aandacht voor de Starter van de Week. Deze week Jantien Pronk sinds een half jaar actief met De Bakker van Hoorn op het kerkplein in Hoorn. Zijn de eerste maanden naar verwachting verlopen?

Uitzending van 2 april 2016: Mengvorm winkelen, Verdonk Broccoli en De Bakker van Hoorn

To Top