Radio

Uitzending van 21 mei 2016: Buitenreclame, vacature WBG en Starter Tokkie’s Box

In aflevering 199 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Live te beluisteren elke zaterdag tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

Als eerste een gesprek met wethouder Ben Tap over de buitenreclame kansen, maar ook het gebrek aan beleid binnen de grenzen van Hoorn. Komt er aan Reclamemast naast de A7 in Hoorn?

De Westfriese Bedrijvengroep is bezig met een transitie naar een nieuwe professionele organisatie.  Hierbij is men ook op zoek naar een nieuwe voorzitter. John Koomen lid van het algemeen bestuur praat ons bij.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week nog een keer de column over de Westfriese Uitdaging. Voordat Renate van der Laan het stokje overnam was Sandra Korse de manager en maakte voor ons elke maand een column. Een verhaal om nogmaals te laten horen.

Tot slot weer aandacht voor de Starter van de Week. Deze week Johan Tokkie die onlangs gestart is met zijn eigen sportschool op de Oude Veiling in Hoorn.

Uitzending van 21 mei 2016: Buitenreclame, vacature WBG en Starter Tokkie’s Box
To Top