Radio

Uitzending van 25 juni 2016: Gevolgen Brexit, Zomer Ondernemer en Starter Fons Buis

Aflevering 204 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

Brexit is een feit. Maar wat betekent dat voor ondernemers die handelen met het Verenigd Koninkrijk? Is het orderbedrag in Britse Ponden wat je klant betaald gelijk aan de koers van het moment van de overeenkomst? En andersom als jouw onderneming moet betalen? Voor Rob Beemster van Barcelona Valuta Experts is dat dagelijks werk. Hoe heeft hij de Brexit beleefd?

Vrijdag bij Open Coffee Hoorn waren naast diverse ondernemers, ook wethouder Theo van Eijk en Ben Tap uitgenodigd. Welke vragen hadden de ondernemers voor de wethouders? En wat kan Ben Tap vertellen over Zomer Ondernemen?

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Michiel Beemster van Fletcha Eventures.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week Fons Buis van Fons Buis Vloeronderhoud en bedrijfsdiensten.

Uitzending van 25 juni 2016: Gevolgen Brexit, Zomer Ondernemer en Starter Fons Buis

To Top