Radio

Uitzending van 26 maart 2016: OVNH, facebook tips en Chris Wobben

In aflevering 192 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Live te beluisteren via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

De finalisten van de Ondernemersnemers verkiezing van Noord Holland 2015/2016 zijn bekend. Nu is het aan de vakjury en de publieksjury om de winnaar te bepalen. Hoe werkt dat en hoe ziet de gala avond er 25 mei uit? Straks de antwoorden van Maarten Schiphorst.

Facebook is bijna niet meer weg te denken in de online promotie van bedrijven. Kevin Bruggink van het Hoornse Social Blue geeft tips.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland met daarin een gesprek met Robert-Jan Knook over VAR seminar en College Tour Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Michiel Beemster, ondernemer en vader. Hoe maakt je daarin de juiste keuzes. Zijn column over familie.

Tot slot weer aandacht voor de Starter van de Week. Deze week Chris Wobben vertelt over het ondernemen als sportverslaggever voor onder andere NOS en Eurosport.

Uitzending van 26 maart 2016: OVNH, facebook tips en Chris Wobben

To Top