Radio

Uitzending van 4 juni 2016: Westfriese Uitdaging, Dag van de Bouw en Starter Kim Rijkers

Aflevering 201 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

Afgelopen week keek De Westfriese Uitdaging samen met founders en partners terug op de eerste twee jaar. Na afloop een gesprek met Tom van Roon, directeur Particulieren van Rabobank West-Friesland en Niels Doodeman ‎directeur bij Heddes Bouw & Ontwikkeling over de rol van bedrijven in de Westfriese Uitdaging. Ook een reactie van wethouder Bijman van gemeente Koggenland en natuurlijk van de nieuwe manager Westfriese Uitdaging Renate van der Laan.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarin ook een terugblik op de Dag van de Bouw met Piet-Jan Ooms, directeur van Ooms Bouw en Ontwikkeling. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze de column van Otto Wijnen, ondernemer, spreker en coach.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week Kim Rijkers van Beauty studio Mooi bij Kim. Hoe bevalt het ondernemen haar?

Uitzending van 4 juni 2016: Westfriese Uitdaging, Dag van de Bouw en Starter Kim Rijkers

To Top