Radio

Uitzending van 5 maart 2016: Moso over Bamboe en met Starter Pieter Ratten

Zaterdag tussen 17.00-18.00 in aflevering 189 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Moso International is al 20 jaar actief in de wereld van bamboe. Volgens de eigen website worden zij gezien als het A-merk in bamboe. Bamboe wordt als basismateriaal steeds populairder, voor zowel binnen als buiten gebruik. Maar wat kun je maken van bamboe en hoe groot is deze markt? Enkele vragen aan Rene Zaal, directeur van Moso.

In het westfriesondernemers nieuwsweekoverzicht aandacht voor het ondernemersnieuws van de afgelopen week. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Guillaume_Groen-Pieter_Ratten-P-S-L-Starter_van_de_Week-GGRO20160303_3654Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Otto Wijnen, spreker en coach. Elke maand prikkelt hij de ondernemers met zijn column en zet ze aan tot denken.

Aan het eind van de uitzending voortaan weer elke week een Starter van de Week. Pieter Ratten is vanuit Medemblik actief om menig festival, beurs of bijeenkomst te voorzien van licht en geluid met zijn bedrijf P-S-L Sound & Light. Wat zijn de groei ambities en hoe bevalt het ondernemen in Westfriesland?

Uitzending van 5 maart 2016: Moso over Bamboe en met Starter Pieter Ratten

To Top