Radio

Uitzending van 7 mei 2016; Hoornse markt, EU Medemblik en column Chris Wobben

In aflevering 197 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Live te beluisteren elke zaterdag tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

Vrouwen bloot, handel dood is een bekend gezegde op de markt. Klopt dat? Hoe is het ondernemen op de markt? Een interview met een marktkoopman die al 27 jaar op de Hoornse markt staat.

Maandag 9 mei 2016 wordt in het gemeentehuis van Medemblik het economisch programma voor de komende 4 jaar met de lokale ondernemers besproken. Een korte vooruitblik op de vervolgstappen, het ondernemersfonds en reacties van ondernemers over hoe de gemeente het ondernemen kan stimuleren.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Chris Wobben, leraar, ondernemer als presentator en verslaggever en vooral sportfreak. Welke overeenkomsten ziet hij in de sport en het ondernemen?

Tot slot weer aandacht voor de Starter van de Week. Deze week met Pieter Ratten.

Uitzending van 7 mei 2016; Hoornse markt, EU Medemblik en column Chris Wobben

To Top