Westfriesland

Vergunningsprocedure Bedrijfsunits Zevenhuis gestart

HOORN– “Vanwege de vele positieve reacties van kleine zelfstandigen, starters en zzp’ers uit onze regio West Friesland en het grote aantal reeds verkochte units wordt vervroegd de vergunningsprocedure bij de gemeente gestart en is de selectieprocedure van de aannemer afgerond,” luidt het positieve bericht van Wouter Jan Bijeman, de ondernemer achter Bedrijfsunits Zevenhuis.

Nadat in een eerdere fase de gemeente Hoorn het bouwplan van Bedrijfsunits Zevenhuis positief heeft getoetst start nu ook de officiële vergunningen aanvraag onder leiding van ME-2 Architecten de architect achter Bedrijfsunits Zevenhuis. De gemeente heeft 8 weken nodig voor de vergunningsprocedure, 6 weken na het akkoord op de vergunning is de vergunning onherroepelijk. Bijeman verwacht dat rond het eind van dit jaar de vergunning binnen te hebben.

Reno Projecten

Reno Projecten is volgens Bijeman een ervaren speler en is betrokken bij talloze projecten in Noord-Holland. “Eigenaar Rein Boon is enthousiast over het ontwerp en wil graag beginnen. Als de verkoop in dit tempo doorgaat dan kunnen we begin 2017 beginnen met de bouw. De bouw zal na gereedkomen van de begane grondvloer circa 100 dagen duren dus dan kunnen we ongeveer halverwege 2017 al opleveren.”

Nog enkele beschikbare units

“In de eerste 10 weken voor de zomervakantie verkochten we al 12 van de 20 units,” vervolgt Bijeman. “Na de vakantie hebben we inmiddels de eerste units weer verkocht. Er zijn nu nog maar enkele units beschikbaar. Verkopende bedrijfsmakelaar is Hoffstad.

Vergunningsprocedure Bedrijfsunits Zevenhuis gestart

To Top