Westfriesland

Viswinkel Hoogland: ‘Wij zijn geen Hoogland Vis’

Foto Google Streetview

HOORN – Het personeelsfeest van Hoogland Vis bij Van der Valk blijkt ook na het weekend nog een staartje te krijgen. Het personeelsfeest eindigde in een vechtpartij die door de politie moest worden gesust. Daarmee is de naam Hoogland besmet geraakt, zeker als je een viswinkel hebt onder deze naam. “Via deze weg willen wij u laten weten dat Viswinkel Hoogland en Hoogland Vis twee verschillende ondernemingen zijn,” aldus Jeroen Hoogland op Facebook.

De eigenaar van Viswinkel Hoogland is de neef van Jan Hoogland de eigenaar van de groothandel Hoogland Vis. De bedrijven zijn al langere tijd niet meer aan elkaar gelinkt, anders dan de achternaam. Maar die link lijkt nu toch omzet te gaan kosten. Op de redactie kregen wij te horen dat klanten geen bestellingen meer doen bij de viswinkel omdat zij vechtersbazen zouden zijn.

Jeroen Hoogland zet via zijn facebookpagina het verhaal recht: “Wellicht heeft het nieuws van het uit de hand gelopen bedrijfsfeest bij Hotel van der Valk u inmiddels bereikt.Via deze weg willen wij u laten weten dat Viswinkel Hoogland en Hoogland Vis twee verschillende ondernemingen zijn. Wij betreuren de gebeurtenis ten zeerste maar willen u geruststellen; geen van onze personeelsleden is betrokken geweest bij dit voorval. Wij verwelkomen u, zoals u van ons gewend bent, ook vandaag weer van harte in onze winkel aan de Gedempte Turfhaven!”

Viswinkel Hoogland: ‘Wij zijn geen Hoogland Vis’

To Top