Westfriesland

WBG en OCW sluiten aan bij Startersevent West-Friesland

ZWAAGDIJK – Denk je aan het starten van een eigen bedrijf, maar spoken er allerlei vragen door je hoofd? Dan is wellicht het Startersevent West-Friesland op maandag 30 mei voor jouw interessant. Marktpartijen zijn hierbij aanwezig van Kamer van Koophandel tot accountant en van reclamebureau tot advocatenkantoor. Al deze (ervarings)deskundigen delen met jou de tips & trics zijn bij het starten van je eigen onderneming.

Samen met OCW en WBG

Na het grote succes van de eerste twee edities in 2015 zoekt organisator Rabobank West-Friesland de samenwerking voor een bredere ondernemend West-Friesland. Hiervoor heeft de bank de samenwerking gezocht met de Ondernemers Club Westfriesland en de Westfriese Bedrijvengroep.

Ondernemer vertelt

Bestond het programma de eerste twee keren uit hoofdzakelijk sprekers, dit keer wordt er nóg meer toegespitst op de belangrijkste onderwerpen voor de oriënterende starter en recent gestarte ondernemer. Van marktonderzoek, boekhouding, betalingsverkeer tot ondernemersplan: wij informeren en inspireren je. Tijdens het plenaire programma vertelt dé starter van West-Friesland: de winnaar van de WBG Runner-up prijs tijdens het Westfries Ondernemersgala 2016: Devi Comfort uit Obdam zijn succesverhaal.

Tijdens de infomarkt zijn vijftien partijen aanwezig die je op weg kunnen helpen en van advies kunnen voorzien. ook tips waar je aan moet denken bij het schrijven van een ondernemersplan.

Nieuw: workshops

Nieuw zijn de verdiepende workshops, onder andere over belastingen, ondernemersplannen en juridische zaken. Deze workshops worden in de maand na het Startersevent georganiseerd. Aanmelden voor de workshops kan bij de stands tijdens de informatiemarkt.

Aanmelden

Aan het Startersevent West-Friesland zijn geen kosten verbonden. Ben je eerder een keer geweest ook dan ben je bent (weer) van harte welkom volgens de organisatie. Het evenement vindt plaats op maandag 30 mei 2016 in het Rabobank kantoor aan de Graanmarkt 1 in Zwaagdijk-Oost. De inloop is van 19:00 tot 19:20 uur, de lezingen starten om 19.30 uur. De afsluiting met een netwerkborrel en informatiemarkt is vanaf ca. 21:15 uur. Aanmelden kan via deze link.

 

WBG en OCW sluiten aan bij Startersevent West-Friesland
To Top