Westfriesland

Winkelhart Zwaagdijk; Nieuwe naam en meer service en gemak

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

ZWAAGDIJK-OOST – Het winkelgebied bij Mammoet Woongigant in Zwaagdijk gaat door onder een nieuwe naam; Winkelhart Zwaagdijk. Maar op het terrein zijn er veel nieuwe ideeën en wordt er gewerkt aan de volgende stap in het winkelgebied. Kernwoorden Gemak, deskundigheid en service.

De winkeliersvereniging van Winkelhart Zwaagdijk is duidelijk druk bezig met het doorontwikkelen van hun winkelcentrum. “Na bijna vier jaar geleden te zijn gestart, is het tijd om een verdiepingsslag te maken. Het stof is neergedaald en de winkeliers hebben hun draai gevonden. Het is tijd voor een nieuwe stap,” aldus voorzitter van de vereniging Monique Ravenstijn.

Daarvoor is een centrummanager aangesteld en samen zijn het unieke concept en de propositie van het winkelcentrum bepaald. Dit vormt de leidraad voor de verdere ontwikkelingen van het centrum. Daarnaast is er een nieuwe website www.winkelhartzwaagdijk.nl.

V.l.n.r. Monique Ravenstijn (voorzitter winkeliersvereniging), Niels Entius (secretaris winkeliersvereniging), Marc de Groot (centrummanager)

V.l.n.r. Monique Ravenstijn (voorzitter winkeliersvereniging), Niels Entius (secretaris winkeliersvereniging), Marc de Groot (centrummanager)

Nieuwe naam

Onlangs is de naam van het winkelcentrum gewijzigd in Winkelhart Zwaagdijk, om op die manier zowel de on- als de offline vindbaarheid te vergroten. Een herkenbaar logo is ontworpen en de openstelling van alle winkels op de zondagen wordt gerealiseerd.

Inpakken

Ook is het plan om op drukke zaterdagen servicemedewerkers in te zetten die helpen om boodschappen in de auto te zetten, flessen weg te brengen en klanten tijdens een regenbui te begeleiden met een paraplu, ongeacht waar de klant winkelt. Op deze manier proberen de winkeliers alle redenen voor klanten weg te nemen om niet naar Zwaagdijk te komen en proberen zij de werkgelegenheid in het gebied te borgen.

Verfraaiing panden

De winkeliersvereniging onderzoekt samen met de eigenaar van het onroerend goed en de gemeente Medemblik hoe de kansen kunnen worden benut, onder andere op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en verfraaiing van het gebouw. De komende tijd vindt er intensief contact plaats tussen de betrokken partijen. De intentie is om het centrum klaar te stomen voor de komende tien jaar.

Winkelhart Zwaagdijk; Nieuwe naam en meer service en gemak
To Top