Westfriesland

Woensdag 24 februari opening nieuwe Lidl in Wognum

Foto: Alex Gitzels

WOGNUM – Woensdag 24 februari opent Lidl een nieuw filiaal in winkelcentrum de Boogerd in Wognum. Vanaf die dag kunnen klanten uit Wognum en omstreken zeven dagen per week terecht voor alle boodschappen. Van vers afgebakken broodjes tot een groot assortiment non-food artikelen.

Dit is het eerste filiaal van Lidl in Wognum. Het betreft een compleet nieuwbouw filiaal van zo’n 1400 m2. “Wij zijn er erg blij mee ons te vestigen in Wognum. Met ons ruime verse assortiment groente en fruit en broodjes hopen wij alle inwoners van Wognum en omstreken dagelijks te verrassen”, aldus Christine Braun van Lidl Nederland.

Vertraging van opening

In winkelcentrum de Boogerd zit al een Deen Supermarkt. Na de sloop van sporthal de Spant kwam er ruimte vrij voor een tweede supermarkt. Na overleg met de winkeliersvereniging is er voor gekozen om geen Aldi, maar een Lidl te vragen zich hier te vestigen. In eerste instantie zou de opening voor september 2015 gepland zijn, maar dat werd door de bouw vertraagd naar 24 februari.

Een minuut gratis winkelen

Rond 8:30 uur zal Lidl op woensdag 24 februari haar eerste klanten verwelkomen. Tot 8:50 uur ontvangen klanten een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 9:00 uur officieel geopend. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen. Ook de kleinste klanten worden niet vergeten. Met een kleurplatenactie maken zij kans op leuke prijzen.

Kennismaken

Op dinsdagavond 23 februari, voorafgaand aan de opening, vindt er een kennismakingsavond plaats tussen 19:00 en 20:30 uur. Op die manier kunnen inwoners van Wognum en omgeving alvast kennismaken met Lidl, het assortiment en het personeel van dit nieuwe filiaal.

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Het nieuwe filiaal in Wognum kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten. Zo is er bij de bouw onder meer gebruik gemaakt van de meest duurzame bouwmaterialen. Ook is het filiaal voorzien van 100% LED-verlichting, wat een fikse besparing oplevert.

Woensdag 24 februari opening nieuwe Lidl in Wognum

To Top