Westfriesland

Art Senta Notarissen wordt weer Alsema Van Duin

Advertentie in NHD 6 april 2017

HOORN – In een advertentie in het NHD van donderdag 6 april 2017 maakt het Hoornse notaris en juristen kantoor Art Senta bekend haar naam weer terug te veranderen. “Op veler verzoek terug van weggeweest.” In 2014 veranderde het kantoor van Alsema Van Duin naar Art Senta.

“We hebben de laatste tijd vaak van onze klanten gehoord dat ze onze naam zo weinig tegenkomen .. Toch heeft dat ons aan het denken gezet; we hechten nu eenmaal veel waarde aan de mening van onze klanten, zeer als het over onze organisatie gaat”, luidt de tekst in de advertentie.

Art Senta

Het kantoor begon in 2003 na de afsplitsing tussen Scheurs en Van Duin. Later in 2014 veranderde de naam naar Art Senta. “Een Latijnse naam die niet iedereen goed kan onthouden”, aldus kantoormanager Marcel Lagerweij. In 2014 kondigde men de naamswijziging zo aan; “Alsema Van Duin was er altijd al voor u wanneer er iets veranderde wat goed geregeld moest worden. Maar ook bij ons verandert er wel eens wat – ook al is het slechts de naam. Wij zijn er voor elk moment dat u wel wat krachtige assistentie kunt gebruiken. Dat laten we doorschemeren in onze nieuwe naam. Art Senta, dus. Aangenaam!”

Wennen

Dat ook de nieuwe naam weer wennen is bleek nadat de redactie contact opnam met het kantoor voor een toelichting van de nieuwe naam. De telefoniste nam nog op met ‘Goedemiddag Art Senta notarissen.’ Zij verzekerde dat de naamswijziging geen late 1 april grap was, maar vanuit automatisme de oude naam genoemd werd.

Interview

In het ondernemersradioprogramma Westfriesland in Bedrijf geeft Marcel Lagerweij een korte toelichting op de naamswijziging. Zaterdag 8 april tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn.

Art Senta Notarissen wordt weer Alsema Van Duin

To Top