Westfriesland

CEO Betty Blocks uit Obdam genomineerd voor Computable Awards 2017

OBDAM – Ict-vakblad Computable heeft vrijdag de tien chief executive officers (ceo’s) in ict genomineerd voor de Computable Awards 2017. Onder de genomineerde CEO’s ook Chris Obdam van Betty Blocks uit Obdam. Naast de nominatie voor de CEO is het bedrijf ook in de race voor de titel ‘meest onderscheidende cloud-aanbieder’.

Dat aansprekende ICT bedrijven zich ook kunnen vestigen in de Polder buiten Amsterdam of Sillicon Valley bewijst Betty Blocks. Het bedrijf is gevestigd op een industrieterrein in Obdam. Nog wel, want na 15 jaar ondernemen in Obdam verhuist het bedrijf in het derde kwartaal van 2017 samen met Woelder en Holder naar Alkmaar.

Wat doet Betty Blocks

Betty Blocks is een Application Platform as a Service (aPaaS) waarmee je bedrijfsapplicaties kunt bouwen zonder te programmeren. “Sleep en klik je gewenste bedrijfssoftware in elkaar. Of het nu gaat om een CRM-oplossing of een uitgebreide applicatie met koppelingen naar andere systemen, met Betty Blocks kan het.”

Jury rapport

Het jury rapport is vol lof over deze ondernemer.  “Chris Obdam is een ceo met een zeer sterke visie. Het verhaal van Obdam (en zijn bedrijven) lijkt erg op dat van ceo’s uit Sillicon Valley. Alleen dit keer gebeurt het vanuit Obdam. Obdam is verantwoordelijk voor drie succesvolle organisaties. Eén daarvan is Betty Blocks. Deze organisatie heeft elk jaar dubbele groeicijfers en gaat inmiddels de competitie aan met software-reuzen als Microsoft, Salesforce, Mendix en Outsystems. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Chris Obdam van Betty Blocks als CEO van het Jaar te nomineren.”

Stemmen

Op 4 juli start het stemproces voor de Computable Awards 2017. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

De tien genomineerde directeuren in de categorie CEO van het Jaar zijn: (onderbouwing via artikel computable.nl)

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een spectaculaire show op 31 oktober.

CEO Betty Blocks uit Obdam genomineerd voor Computable Awards 2017
To Top