Column

Column Michiel Beemster: Passie

28 januari 2017 – Column Michiel Beemster: Passie

Ik moet u wat bekennen, ik ben gek op het programma “Heel Holland Bakt”. Het gevoel van nostalgie, de gewone mens en de passie voor het werk maakt het programma voor mij een absolute must om te kijken. Het is bij mij zelfs zo erg dat als de uitzending bijna begint en ik nijg het eerste deel te missen, ik ontzettend begin te balen.
Het is dan eigenlijk ook zuur als het seizoen weer is afgelopen, het zwarte gat nijgt.

Maar begin dit jaar kwam de omroep Max met het programma; “Brood”, geweldig! De nostalgie, de gewone mens en de passie voor het werk, het zit er allemaal in. Ook al is het programma totaal anders en is er, buiten het gevoel, niets hetzelfde.

Dat er niets hetzelfde is, is niet helemaal waar. Er is namelijk; Robert van Beckhoven! Die man is geweldig, in mijn ogen is hij de slagroom op de taart van “Heel Holland Bakt” en is hij de zuurdesem van het nieuwe programma “Brood”. De man is; warm, bevlogen, soms als een kleinkind zo blij en vooral heel erg goed in wat hij doet.

Nu hoor ik u denken, leuk maar wat heeft dit met een column voor ondernemers te maken? Alles, het heeft alles met ondernemen te maken. Robert van Beckhoven brengt het plezier voor werken zo goed over, dat iedereen die naar zijn programma kijkt meteen begint aan een eigen zuurdesem papje. De lol, het verwonderlijke en vooral de passie wat deze man heeft is zo motiverend.

Laten we in 2017 allemaal de “Robert van Beckhoven” in ons boven laten komen!

Column Michiel Beemster: Passie
To Top