Westfriesland

Decokay Hoorn gaat verder onder vlag Thuisin

Still uit video Thuisin

HOORN – Per 1 januari 2017 is de vestiging van Decokay Hoorn op Hof van Hoorn van naam veranderd. Er is gekozen om het bedrijf voort te zetten onder de franchise vlag van Thuisin/Comafin Franchise BV uit Goor.

“Geachte vrienden en volgers van Decokay Hoorn, Vanaf 1 januari gaan wij verder onder de naam Thuisin Hoorn.” leest de tekst op de eigen facebookpagina post van 31 december 2016.” Daarin geven zij ook een reden op; “Om u nog beter van dienst te zijn veranderen wij onze naam, maar ons team blijft hetzelfde.

Formule

Thuisin is net als Decocay actief in wonen en wooninrichting & woondecoratie. Ondernemersnemers dragen een percentage van de omzet af. De keten selecteert ondernemers die een winkel hebben van minimaal 400m2, op een A2/B1 locatie zitten en binnen een verzorgingsgebied van 50.000 of meer inwoners. (bron: Nationale Franchisegids )

Naast de 26 Thuisin woonwinkels in Nederland is de keten ook sterk vertegenwoordigd met meerdere online webshops. Er zijn dertig webshops per verschillende productgroepen als tapijt, laminaat, verf, gordijnen, glas, etcetera.

 

 


To Top