Westfriesland

Directie Incotec verhuist uit ‘gele gebouw’

ENKHUIZEN – Met ingang van eind juli zal het hoofdkantoor van zaadverbeteraar Incotec verhuizen van het kenmerkende ‘gele gebouw’ op het Westeinde 161 naar Westeinde 107 in Enkhuizen. Op dit adres zijn ook de productiefaciliteiten van het bedrijf en het recent geopende Innovatie Centrum gevestigd. Voordeel is dat bijna alle activiteiten nu geconcentreerd zijn op één locatie.

Innovatie centrum

Het gezichtsbepalende pand aan het Westeinde 107 wordt op dit moment grondig verbouwd en ook een aantal andere panden op het bedrijfsterrein wordt gerenoveerd, waardoor meer en goede kantoorruimte wordt gecreëerd. In december vorig jaar werd al het Innovatie Centrum geopend.

Investeren

De komende jaren verwacht Incotec verder te investeren in het terrein aan het Westeinde. Op dit moment heeft het bedrijf nog een vestiging in Zwaagdijk waar de blending, het mengen van grondstoffen, plaatsvindt.

Over Incotec

Incotec is wereldwijd marktleider op het gebied van zaadverbetering in groente en akkerbouwgewassen en heeft locaties over de hele wereld. De vestiging in Enkhuizen is de hoofdvestiging. Incotec is opgericht in 1968 en sinds december 2015 onderdeel van de Croda Group.

Directie Incotec verhuist uit ‘gele gebouw’
To Top