Westfriesland

Familiebedrijven aan tafel bij ‘Jong geleerd, oud gedaan’

REGIO – In Jong geleerd, oud gedaan op dinsdag 28 november praat presentator Robert-Jan Knook met een ouder en een kind van drie familiebedrijven. Het kennis event is de opvolger van ‘Zo vader, zo zoon’ ook van Ondernemend Westfriesland van vorig jaar.

Organisator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) praat met hen over hun visie op de Nederlandse markt en de kansen die zij zien. Ook komt de samenwerking binnen de familie aan bod. Hoe ga je om met het spanningsveld tussen privé en zakelijk en in hoeverre laten ouder en kind elkaar vrij om besluiten te nemen?

Aan tafel Alien en Gaby Alberts van kinderopvangorganisatie Berend Botje, zij wonnen dit jaar de award voor ‘Beste grote kinderopvangketen van Nederland’. Ton en Inge Schouten van Fitnessclub Nederland (FCN) schuiven ook aan. Ton richtte Basic Fit en FCN op en heeft inmiddels acht fitness clubs door heel Nederland. Tanja en Paul Blom tenslotte, zijn van Schermer Wijnkoper, Wijnkopers & Distillateurs -sinds 1782, een van de oudste onafhankelijke distilleerderijen van Nederland en hofleverancier sinds 2002.

Aanmelden

Jong geleerd, oud gedaan is op dinsdag 28 november in de Oosterkerk, Grote Oost 58-60. Ontvangst is vanaf 15.30 uur. Toegang is € 29,- excl. BTW, www.ondernemendwestfriesland.nl/jong-geleerd.

Lees ook: Video terugblik van Zo vader Zo zoon

Familiebedrijven aan tafel bij ‘Jong geleerd, oud gedaan’

To Top