Westfriesland

Fashion Outlet Enkhuizen wordt Fashion & Lifestyle Outlet

ENKHUIZEN – Op 14 januari 2018, vindt voor de zevende keer in de Westerkerk in Enkhuizen de Fashion Outlet Enkhuizen plaats.

De Fashion Outlet Enkhuizen zal in 2018 een nieuwe naam en een nieuwe opzet krijgen. “Onder de naam Fashion & Lifestyle Outlet, is het evenement klaar voor de toekomst. Het evenement is de afgelopen zes edities uitgegroeid tot een evenement van formaat waar door zowel bezoekers als de plaatselijke winkeliers en ondernemers reikhalzend naar wordt uitgekeken. Vanaf 2018 kunnen de bezoekers niet alleen de beste Fashion gerelateerde koopjes scoren, maar ook in segment Lifestyle kunnen ze zich uitleven”, aldus organisator Michiel Beemster.

‘Blijvend succes maken’

Tijdens de Fashion & Lifestyle Outlet in Enkhuizen verkopen mode-retailers en Lifestyle ondernemers uit heel West-Friesland en ver daar buiten, hun uitlopende artikelen, overstocks en speciale aanbiedingen voor de dag zelf. Door buiten Fashion, ook Lifestyle artikelen toe te voegen aan de naam van het evenement en het aanbod, gelooft de organisatie de volgende stap te hebben gemaakt in het blijvende succes van het evenement.

‘Breed aanbod’

Beemster: “Voor de editie van 2018 hebben wij wederom een groot aantal toonaangevende retailers en winkeliers vastgelegd om hun outlet en oude collecties te verkopen. Dit jaar pakken de winkeliers weer groots uit en zullen zij de monumentale kerk weer omtoveren tot een ware winkelpromenade. Het brede aanbod maakt van de Fashion & Lifestyle Outlet in Enkhuizen, een evenement waar iedereen welkom is en waar voor iedere leeftijdscategorie en stijl wel iets is te vinden.”

Voor de organisatie is het ieder jaar opnieuw een uitdaging om een spannend en breed aanbod neer te zetten, voor de editie van 2018 is dit naar eigen zeggen weer goed gelukt. “Dit jaar zullen er dus naast de vertrouwde deelnemers, veel nieuwkomers zijn.” Het aanbod varieert van heren- en damesmode tot sieraden, tassen, kinderkleding, boeken, kleden, gadgets en schoenen.

Enkhuizen

De Fashion & Lifestyle Outlet in Enkhuizen op 14 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur is gratis te bezoeken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.outletenkhuizen.nl.

Fashion Outlet Enkhuizen wordt Fashion & Lifestyle Outlet
To Top