Westfriesland

Horeca-ondernemer Pierre Komen te gast in Collegetour Ondernemend West-Friesland

HOORN – Pierre Komen is een actieve en door de wol geverfde ondernemer. Momenteel kennen velen hem als eigenaar van vastgoed en diverse horecagelegenheden. Maar kennen we de persoon Pierre Komen zelf?

Robert-Jan Knook van Ondernemend West-Friesland voelt de ondernemer aan de tand tijdens een exclusieve Collegetour op dinsdag 10 oktober. Zowel in Westfriesland alsmede in de regio Groot Alkmaar beheert en bezit Pierre vele locaties. Van hotels tot restaurants, van cafés tot andere objecten. Een van zijn laatste aankopen is de Grote Kerk in Hoorn.

Pierre is bepaald geen jonge ondernemer, maar zo gedraagt hij zich wèl in de ogen van velen die hem kennen. Door zijn drive, energie en doorzettingsvermogen is hij voor velen een lichtend voorbeeld. Tijdens de Collegetour, waar ondernemers ook zelf vragen aan Pierre mogen stellen, onthult Ondernemend West-Friesland de persoon achter de onstuitbare ondernemer.

Aanmelden

De Collegetour is op dinsdag 10 oktober in Grand Café ’t Hop, Westerdijk 4 in Hoorn. Niet geheel toevallig ook een van zijn horeca ondernemingen. Ontvangst is vanaf 15.30 uur. Toegang is € 29,- excl. BTW. Westfriese ondernemers en ondernemende Westfriezen kunnen zich aanmelden aan via de website van Ondernemend West-Friesland.

Ondernemend West-Friesland

Ondernemend West-Friesland is het platform voor ondernemende West-Friezen. Ondernemers Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (Events Holland) geloven dat het delen van kennis ondernemers sterker maakt. Vanuit dit concept organiseren zij regelmatig netwerkevents met interessante sprekers op inspirerende locaties.

Uw aanvullingen of reacties


To Top