Westfriesland

‘KFC, Subway, sushi restaurant, tankstation en carwash bij Zevenhuis’

Afbeelding via multitrafficpoint.nl

ZWAAG – De Marees Groep, bekend van de Avia tankstations, ontwikkelt op zevenhuis een een Multi Traffic Point. “Het Multi Traffic Point heeft alles te bieden wat de (zakelijke) reiziger zich mag wensen”, vermeldt de nieuwsbrief van Zevenhuis. Een plattegrond met namen van diverse vestigingen staat al vermeld op de nieuwe website in aanbouw. Daaronder een KFC, Subway en twee restaurants.

Of de namen van de bedrijven die op de plattegrond genoemd zijn ook al concreet zijn, kon men bij de Marees Groep nu nog niet bevestigen. “Over de ontwikkelingen kunnen wij nog geen uitspraken doen.” Toch lijken de namen te kloppen. Navraag bij het Sushi restaurant genoemd op het plattegrond bevestigde de komst naar Hoorn. Daarbij werd ook de komst van KFC bevestigd, als de nieuwe buren van het sushi restaurant. Hoewel de andere namen niet zijn bevestigd, lijken ze wel waarschijnlijk.

Plattegrond

De overige namen op de plattegrond zijn de Subway met restaurant en drive-thru net als de KFC. Een ander restaurant staat ingetekend onder Berengroep. Dit zou kunnen wijzen naar Beren restaurants, een franchise formule met meerdere vestigingen in Nederland. Ook krijgt het geheel een bushalte. Wat opvalt op de plattegrond is het ontbreken van parkeerplaatsen voor vrachtwagens.

Carwash tot 100 auto’s per uur

Bij het plan zit naast een tankstation met shop ook een hypermoderne wasstraat. “Deze wordt uitgevoerd met een kettingbaan. De capaciteit van de wasstraat komt door deze kettingbaan op ruim 100 auto’s per uur. Na het wassen kan de klant overdekt en gratis stofzuigen. Tevens zal het dak worden voorzien van zonnepanelen om zodoende, lokaal de energiebehoefte op te wekken. Ook wordt de wasstraat uitgevoerd met een waterrecycling systeem”, aldus de nieuwsbrief van Zevenhuis/Scholtens.

Open

Het plan multi traffic point Zevenhuis zal in delen worden opgeleverd. Men verwacht de oplevering eerste fase in 2018. De rest bij de opening van de N23 Westfrisiaweg. Als het wordt opgeleverd is het plan dat dit zal plaatsvinden met ‘greenlabel inrichting van het buitengebied’, greenparking (parkeren op gras met groenkoffers), 3000 m2 zonnepanelen en ‘nul op de meter hotelambitie’.

Video impressie

‘KFC, Subway, sushi restaurant, tankstation en carwash bij Zevenhuis’

To Top