Westfriesland

‘De Spil laatste nieuwbouwproject op Westfrisia in Zwaag’

Foto via facebook.com/Nieuwbouw-Bedrijfsunits-De-Spil

ZWAAG – Nieuwbouwproject De Spil is de naam van het nieuw te ontwikkelen pand met 11 bedrijfsruimtes. Volgens de makelaars is daarmee volgens eigen zeggen het laatste nieuwbouwproject op het moderne en volgroeide bedrijventerrein “Westfrisia” in Zwaag.

Makelaars van De Spil zijn Valentijn Stam (Raveel Bedrijfsmakelaardij) en Mertijn Voortman (MooiHuys Makelaars Taxateurs). “Nieuwbouwproject De Spil is niet zomaar een naam voor dit fraaie project. De spil, de as waar iets omheen draait, iets dat een centrale plaats inneemt, zoals de huisvesting van uw bedrijf. Het project is gelegen op een zeer centrale en uitstekend bereikbare locatie.”

De bouwlocatie voert het adres Marowijne 49 en volgens de makelaar is er vraag naar dit aanbod. “De nieuwbouwunits van De Spil zijn in de voorontwikkeling getoetst aan de behoefte die thans in de markt bestaat. Niet alleen voor nu, maar ook met een doordachte en duidelijke visie voor later. De bedrijfsruimtes zijn opgebouwd uit onderhoudsarme materialen.”

Indeling pand

De 11 bedrijfsruimtes variërend van 80 tot 200 m² BVO, allen voorzien van royale overheaddeuren (3,5 m. x 4 m.) en zijn gesitueerd op royaal terrein met parkeerplaatsen en goede manoeuvreerruimte.

Kick-off

Op vrijdag 30 juni organiseren de verkopende makelaar een kick-off. “Een mooie gelegenheid tot een kennismaking met en het inwinnen van informatie over nieuwbouwproject De Spil te Zwaag.” De kick-off is op de Corantijn 1B te Zwaag van 15.00 uur tot 16.30 uur.

‘De Spil laatste nieuwbouwproject op Westfrisia in Zwaag’
To Top