Westfriesland

Na tien jaar Seed Valley nieuwe functie voor Erwin Cardol

ENKHUIZEN – Erwin Cardol wordt met ingang van 1 maart 2018 de nieuwe directeur van Demokwekerij Westland. Daar volgt Peet van Adrichem op, die zich na de afronding van de nieuwbouw en verhuizing naar het World Horti Center in Naaldwijk terugtrekt uit de dagelijkse leiding.

Sinds de oprichting van Seed Valley in 2008 geeft Erwin Cardol (48) leiding aan de projectorganisatie van Seed Valley. Seed Valley is het programma waarin Noord-Hollandse zaadbedrijven en technische toeleveranciers één gezamenlijke agenda voeren op het vlak van arbeidsmarktcommunicatie en samenwerking met onderwijsinstellingen. Hij volgt Peet van Adrichem op, die zich na de afronding van de nieuwbouw en verhuizing naar het World Horti Center in Naaldwijk zal terugtrekken uit de dagelijkse leiding van de Demokwekerij Westland. Van Adrichem blijft als adviseur verbonden aan de Demokwekerij.

Seed Valley

De nieuwe functie betekent dat Erwin Cardol Seed Valley per 1 maart 2018 gaat verlaten. Seed Valley geeft tegenover onze redactie aan dat het programmabureau uiteraard in volle vaart door gaat. In welke vorm en met wie wordt in het nieuwe jaar meer duidelijk gemaakt.

Demokwekerij Westland

Demokwekerij Westland is sinds 2012 onderdeel van stichting Proeftuin Zwaagdijk. De afgelopen jaren is Proeftuin Zwaagdijk uitgegroeid tot één van de belangrijkste agrarische onderzoekscentra van Nederland op het gebied van praktijkgericht onderzoek. Met eigen locaties in Noord-Holland en in het Westland en uitvoeringslocaties op 100 plaatsen door heel Nederland (van Limburg tot Groningen) heeft Proeftuin Zwaagdijk een landelijk netwerk. Proeftuin Zwaagdijk is een flexibele organisatie die kwalitatief hoogwaardig praktijkonderzoek biedt, wat direct toepasbaar is voor de opdrachtgever.

Na tien jaar Seed Valley nieuwe functie voor Erwin Cardol
To Top