Westfriesland

Nieuw warehouse voor Dick Vijn Logistiek in Echt-Susteren

Foto via DickVijnLogistiek.nl

ZWAAGDIJK-OOST – Afgelopen dinsdag ondertekenden transsportbedrijf Dick Vijn de koopovereenkomst voor een kavel van circa 2,5 hectare op Businesspark ML in Echt-Susteren. De transactie kwam tot stand tussen Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) en logistiek vastgoedspecialist Warehousing De Pauw Nederland N.V. (WDP).

Dick Vijn Logistiek, is met WDP een huurovereenkomst aangegaan. Dick Vijn Logistiek zal binnen afzienbare tijd gehuisvest worden in een nieuw te bouwen logistiek warehouse. Een warehouse met circa 14.400 m2 bruto vloeroppervlakte, dat duurzaam en volgens de laatste normen en eisen gebouwd zal worden.

De huurovereenkomst met WDP op deze locatie is voor Dick Vijn Logistiek van strategisch belang nu en voor de toekomst. Richard Vijn zegt: ”Wij zijn nu drie jaar actief in Limburg rond en binnen de gemeente Echt-Susteren en onze activiteiten nemen hier elk jaar toe”.

Bouw & ontwikkeling

WDP voegt met de aankoop van de kavel op Businesspark ML (BPML) te Echt-Susteren circa 2,5 hectare grondpositie en 14.400 m2 logistieke ruimte toe aan zijn Nederlandse portefeuille van onder meer distributiecentra. WDP werkt voor de realisatie van het nieuwe distributiecentrum samen met VDR Bouwgroep, die met Dick Vijn Logistiek het project heeft ontwikkeld. VDR Bouwgroep is daarmee verantwoordelijk voor het proces vanaf ontwerp tot en met de oplevering.

Gemeente Echt-Susteren

Wethouder Jac Dijcks van de gemeente Echt-Susteren geeft aan blij te zijn met de vestiging van Dick Vijn Logistiek op BPML. “Dit is goed voor de werkgelegenheid niet alleen binnen Echt-Susteren maar ook voor de regio Midden-Limburg en omstreken. Het is goed dat OML deze deal met de verschillende partijen heeft kunnen sluiten.” Zowel WDP, als Dick Vijn Logistiek beamen de positieve rol die OML bij het tot stand komen van deze transactie heeft gehad.

Over Dick Vijn Logistiek

Dick Vijn Logistiek, een familiebedrijf dat ruim 75 jaar actief is op het gebied van transport, op- en overslag en o.a. gevestigd in het Noord Hollandse Zwaagdijk, biedt op de locatie in Echt-Susteren werkgelegenheid aan circa 20 tot 40 personen.

Nieuw warehouse voor Dick Vijn Logistiek in Echt-Susteren

To Top