Westfriesland

Nieuwe Coördinator Toeristische Marketing Medemblik

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

MEDEMBLIK – Maaike Steltenpool gaat Silvia Hania vervangen als toeristisch coördinator voor de Toeristische Marketing in Medemblik. Haar opdracht blijft volgende gemeente Medemblik gelijk; samen met de ondernemers van Medemblik meer bezoekers naar Medemblik trekken en hen vaker terug laten komen.

Hiervoor heeft de toeristisch coördinator samen met het Toeristisch Platform Medemblik een uitvoeringsprogramma Toeristische Marketing voor 2017 opgesteld. Dit uitvoeringsprogramma is op dinsdag 14 maart vastgesteld door het college van de gemeente Medemblik.

WLKM

Maaike is zelfstandig ondernemer uit Wervershoof en actief met WLKM, waarmee zij toeristische ondernemers helpt in communcatie. “Als inwoner van de gemeente kent zij de stad Medemblik en de kernen goed en is ze een bekend gezicht bij een groot deel van de ondernemers. Samen met het Toeristisch Platform geeft ze uitvoering aan de marketing en zorgt voor een goede samenwerking met de regionale marketingorganisatie Holland boven Amsterdam,” aldus het bericht van de gemeente Medemblik.

Foto: Maaike Steltenpool ondertekent namens Toeristisch Marketing Medemblik het convenant Toeristisch West-Friesland. Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

Nieuwe Coördinator Toeristische Marketing Medemblik

To Top