Westfriesland

Ondernemersvereniging Drechterland wordt Ondernemend Hoogkarspel

HOOGKARSPEL – Er bevinden zich in Hoogkarspel ontzettend veel ondernemers, variërend van zzp’ers tot directeuren van grote bedrijven. Hoogkarspel is trots op al deze ondernemers en wil ze graag verbinden. De huidige Ondernemersvereniging Drechterland (OVD) heeft onlangs nieuwe input gekregen van een groep enthousiaste ondernemers. Om de actieve houding van deze groep kracht bij te zetten, gaat de ondernemersvereniging van Hoogkarspel vanaf nu verder onder de naam ‘Ondernemend Hoogkarspel’!

Sparren en samen werken

Ondernemend Hoogkarspel wil samen met alle ondernemers bouwen aan een nieuwe vereniging. Het moet een sociale en gezellige, maar ook nuttige club worden waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. De lijnen worden kort waardoor het eenvoudiger is om te sparren en samen te werken. Daarnaast wil Ondernemend Hoogkarspel ook maatschappelijk betrokken zijn om voor alle inwoners iets te kunnen betekenen en belangen behartigen tussen bedrijven en overheid.

Startschot

Woensdag 18 oktober wordt in het VOC in Bantam het startschot gegeven voor Ondernemend Hoogkarspel. Alle ondernemers zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomst wordt er meer verteld over de plannen, maar is er ook volop ruimte voor inbreng en wensen van de ondernemers. Iedereen mag meedenken over de vraag: “Hoe wil jij dat Ondernemend Hoogkarspel er voor jou uitziet?”

Na 18 oktober zullen er frequent bijeenkomsten plaats gaan vinden. Direct aanmelden voor 18 oktober en/of lid worden? Mail naar info@ondernemendhoogkarspel.nl. Meer weten over Ondernemend Hoogkarspel op www.ondernemendhoogkarspel.nl.

Op de foto vlnr: Marcel Gillebaard, Cees Kok, Annemieke Hageman, Marcel Koomen, Ketie Hoogervorst en Atteline Dodeman

Ondernemersvereniging Drechterland wordt Ondernemend Hoogkarspel
To Top