Westfriesland

Online stembus Van der Valk Retailprijs geopend

WESTFRIESLAND – Op donderdag 9 februari 2017 wordt tijdens het Westfries Ondernemersgala bekend gemaakt welk bedrijf de eer heeft de Van der Valk Retailprijs te winnen. Deze prijs is de enige publieksprijs. De Westfriesland Méér prijs en de WGB Runner Up prijs wordt door de vakjury bepaald.

Hieronder een eigen beschrijving van de ondernemer over de drie genomineerden en de mogelijke opvolger van Tuin- en sfeercentrum De Boet, de eerste winnaar van de prijs in 2016.

Groot Schoenmode

“Al tientallen jaren zit de familie Groot in Hoorn met hun fantastische zaak in schoenmode. In de winkel op het Kleine Noord wordt elke bezoeker door het kleine team warm en gastvrij onthaald. De passie voor schoenen, de uitstekende service en de zintuigelijke beleving (geur, licht, geluid, emotie) maken dat je binnen een minuut verliefd wordt en er altijd weer met plezier terug blijft komen. Niet voor niets heeft Groot Schoenenmode de Best Customer Experience Award 2016 gewonnen!

Voor Groot Schoenenmode is en blijft retailen een voorrecht: een mooie locatie, prachtige artikelen en voor geweldige mensen!”

Van der Kroon

“Uw Groene Vakwinkel, Van der Kroon, aan de doorgaande weg in Westwoud biedt een groot assortiment aan artikelen voor zowel de professionele als de particuliere klant. In de winkel vindt u benodigdheden voor o.a. de tuin, dierbenodigdheden en diervoer, doe-het-zelf artikelen en werk- en vrijetijdskleding. Ook hebben we op de bovenverdieping een grote ruitersport afdeling, waar we bijvoorbeeld op maat gemaakte laarzen aanmeten. De winkel is zo’n 1000m2 groot en heeft een regionale functie. Het personeel is vriendelijk, servicegericht en adviseert u graag. Met onze eigen vrachtwagen is het mogelijk om uw bestelling bij u thuis te bezorgen. ..”

Boekhandel Stumpel

“Boekhandel Stumpel, wie kent ons niet? Het familiebedrijf bestaat dan ook sinds 1880 en is met tien winkels een begrip in Hoorn en ver daarbuiten. Stumpel wordt gerund door de vierde en vijfde generatie Stumpel. Samen met 115 collega’s leiden kennis en verjonging het bedrijf de toekomst in. Zo is Stumpel, naast diverse winkels in West-Friesland, ook te vinden in grote andere steden zoals Alkmaar en Almere.

Naast boekhandels timmert Stumpel Office Products stevig aan de weg. Van kantoorartikelen (zoals printpapier en koffie) tot complete projectinrichting en ICT: Stumpel is totaalleverancier voor het kantoor. Stumpel blijft in beweging. Twee nieuwe winkels zijn onlangs toegevoegd en in Hoorn en Almere zag koffiebar Boek & Boon het licht. Ook online wordt de webshop van Stumpel steeds professioneler.

Neuzen tussen de boeken en andere cadeaus voor jezelf onder het genot van een heerlijke cappuccino…”

Stemmen en video’s

Per huishouden kan één stem worden uitgebracht via www.westfriesondernemersgala.nl. Stemmen is mogelijk tot donderdag 9 februari 2017 om 15:00 uur. Binnenkort geeft de organisatie ook drie introductie video’s vrij van de genomineerde finalisten. Indien deze beschikbaar zijn voegen wij deze aan deze pagina toe.

Online stembus Van der Valk Retailprijs geopend

To Top