Westfriesland

Prachtig sponsorbedrag na helikoptervluchten door Lions Markermeer

Totaal bracht deze dag 30.000 euro op voor Inloophuis Pisa. Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

HOORN – Op Hemelvaartsdag, 28 mei jl., de dag van het grote en sportieve evenement Battle4Life, deed Lions Markermeer, ook bekend als ‘De Loeki’s’, er nog een schepje bovenop op om deze dag heel bijzonder te maken. Zij boden namelijk helikoptervluchten aan boven Hoorn voor 55 euro per persoon. De opbrengst zou ten goede komen aan Inloophuis Pisa.

Het opgehaalde bedrag is door Lions Markermeer afgerond op maar liefst 7.000 euro. “Een fantastisch bedrag waar wij uiteraard enorm blij mee zijn”, aldus voorzitter Karin Zeeman toen zij het eindbedrag te horen kreeg.

Obstacle Run

Eerder die dag werd bekend dat de Battle4life Obstacle Run, waaraan ook diverse bedrijventeams meedeed, 23.000 euro had opgebracht. Het totaal van de dag en beide activiteiten, komt daarmee op 30.000 euro.

Jonge en eigenwijze Lionsclub

Het unieke van deze actie, in combinatie met de vriendelijke prijs, maakte dat veel mensen hier gebruik van hebben gemaakt. Deze spectaculaire actie past overigens helemaal bij deze nog jonge en eigenwijze Lionsclub. Zelf zeggen zij daarover: “Lions Markermeer is een nieuwe Lionsclub die zich meteen op de kaart heeft gezet met spectaculaire en spraakmakende projecten.”

Prachtig sponsorbedrag na helikoptervluchten door Lions Markermeer

To Top