Westfriesland

Rolan Robotics viert 15-jarig bestaan met Open Dag

ZWAAG – Op 10 juni organiseert Rolan Robotics een Open Dag en viert daarmee haar 15-jarig bestaan. De Open Dag is van 11.00 tot 16.00 uur aan De Corantijn 6 in Zwaag. “Net als de vorige open dagen verwachten wij weer duizenden bezoekers die, onder het genot van een hapje en een drankje, een kijkje kunnen nemen in de keuken van de Robotica.”

Rolan Robotics heeft meer dan 900 lasrobots en handling robots in bedrijf gesteld. Tijdens de Open Dag krijgen bezoekers een unieke kans om te zien hoe deze robots worden ingezet en hoe ze werken. “Er zijn maar liefst 20 robotsystemen opgesteld. Dit zijn industriële robottoepassingen voor bijvoorbeeld het lassen van fietsen, het stapelen van dozen en het schoonmaken van ziekenhuisbedden. Maar er zijn ook interactieve robots waarmee u een spelletje kunt doen.”

Demonstraties

Wat te denken aan een potje basketbal of een spelletje boter-kaas-en-eieren tegen een robot. Of het aansturen van echte humanoid NAO robot? Dat kan allemaal tijdens de Open Dag bij het bedrijf in Zwaag. In een grote showtruck wordt de nieuwste lastechniek gedemonstreerd. En voor de allerkleinsten is er een groot springkussen geregeld. Genoeg te doen én te beleven voor het hele gezin.

 

Over Rolan Robotics

Rolan Robotics is gespecialiseerd in robotsystemen voor industriële toepassingen. Met meer dan 900 geleverde robotsystemen, zoals lasrobots en handling robots in de metaalsector maar ook de food en  de non-food industrie is Rolan Robotics B.V. één van de grootste spelers in de Benelux. Het leveringsprogramma bestaat uit lasrobots van OTC en handling robots van OTC, Stäubli en Fanuc.

Rolan Robotics viert 15-jarig bestaan met Open Dag
To Top