Westfriesland

Samen ontbijten en kennismaken met Ondernemersontbijt Hoorn

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

HOORN – Netwerken en praten over economische ontwikkelingen onder het genot van een ontbijtje. Ruim tweehonderd enthousiaste ondernemers uit Hoorn, Blokker en Zwaag namen vrijdagochtend deel aan het ondernemersontbijt van de gemeente Hoorn. Vanwege de overweldigende belangstelling was het ontbijt, op de Dag van de Ondernemer, van het stadhuis verplaatst naar het Van der Valk hotel.

Het ontbijt werd voor het eerst georganiseerd door de gemeente Hoorn. Vorig jaar ging het college op bezoek bij ondernemers in Hoorn, Zwaag en Blokker om men te spreken en hun te bedanken voor het ondernemerschap.

Feliciteren ondernemerschap

“Met deze bijeenkomst willen we onze waardering tonen voor de hardwerkende ondernemers in onze gemeente´, zegt wethouder Ben Tap van economische zaken. “Wij willen dat Hoorn een aantrekkelijke gemeente is voor ondernemers en faciliteren ondernemerschap. Het feit dat ruim twee honderd ondernemers komen, toont aan dat Hoorn economisch bloeit en er behoefte is om met elkaar te netwerken.”

Of het ontbijt na dit succes volgend jaar ook weer plaatsvind kon de wethouder Ben Tap in een gesprek met ons nog niet beloven. “Eerst de gemeenteraadsverkiezingen van maart afwachten en of ik daarna nog wethouder ben.” Meer over de verplaatsing, de opkomst en de doelstelling van het ontbijt in onderstaande interview met wethouder Ben Tap.

Het ontbijt werd voorafgegaan door presentaties van ING-econoom Rico Luman en retailkenner Harry Bijl. Welke kansen ziet hij in onze regio Westfriesland?

Foto’s


Westfriesland in Bedrijf added 58 new photos — at Van der Valk Hotel Hoorn.

vrijdag, 17 november 2017 10:58 am

Vrijdag 17 november op de dag van de ondernemer deden ruim 230 ondernemers mee aan het eerste ondernemersontbijt van de gemeente Hoorn. Bekijk het verslag en interviews via http://www.westfrieslandinbedrijf.nl.

Ondernemersontbijt door gemeente Hoorn

7 1 2

Samen ontbijten en kennismaken met Ondernemersontbijt Hoorn

To Top