Westfriesland

Sandra Hijgemann nummer 2 zelfstandig reisadviseur Nederland

Sandra Hijgemann (The Travel Club)

MIDWOUD – Maandag 30 januari zag Sandra Hijgemann na maanden keihard werken, opdrachten (o.a. marketingplan en promotie) beloond worden door de Vakjury tot de nummer 2 zelfstandige reisadviseur (ZRA) van Nederland.

Sandra Hijgemann The Travel Club is vanuit Midwoud actief als zelfstandig reisadviseur. Zij kijkt tevreden terug op de finale; “Na een zeer spannende “battle” mocht ik met de 2e prijs naar huis. (1e van Noord Holland overigens want de nummer 1 zit in Limburg en werkt met personeel vooral ook in Duitsland)”.

De vakjury van de ZRA bestaat o.a. uit Schiphol, AMVR, Travmedia, Sunny Cars, Fox Vakanties, InCompany en YOURS accountancy. Uit het vakjuryrapport: “‘energiek, creatief en gepassioneerd’.
‘Geen moment wordt ongebruikt gelaten om naar buiten te treden. Deze ZRA ademt via Facebook, lijkt het wel. Er wordt veel geïnvesteerd in eigen kennis en vaardigheden als ondernemer. Maar nog veel meer tijd en energie wordt er gestoken in de relatie met klanten. Op een structurele wijze is er persoonlijk aandacht voor elke klant. Dat moet ook wel gezien de omzet die deze ZRA draait. Het maakt niet uit waar deze ZRA op de wereld is, het gaat niet ten koste van de bereikbaarheid. Altijd en overal kan de klant gehoor krijgen.’

Sandra Hijgemann nummer 2 zelfstandig reisadviseur Nederland
To Top