Radio

Starter van de Week: Tamira van Marle van Enkhuyzen Mosterd

Foto Guillaume Groen Fotografie
Starter van de week Tamira van Marle. Foto Guillaume Groen Fotografie

Starter van de week Tamira van Marle. Foto Guillaume Groen Fotografie

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? Ik ben gestart op 10 juni 2016

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Ik verkoop 3 soorten heerlijke mosterd in de smaken naturel, knoflook en honing en potjes met ingrediënten om zelf chocopasta te maken. Daarnaast geef ik workshops mosterd maken.

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Dat ben ik Tamira van Marle

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? In Enkhuizen maak ik eerlijke streek mosterd zonder geur, kleur en smaakstoffen.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Over 1 jaar heb ik 20 verkooppunten en 1 restaurant heeft het verwerkt in zijn menu. Over 5 jaar Heb ik een eigen mosterd fabriekje waar ik mijn eigen mosterd verkoop en workshops geef.

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Gewoon beginnen en doen!

INTERVIEW

Zaterdag 14 januari was te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Tamira van Marle van Enkhuyzen Mosterd
To Top